Ås videregående skole opprettholder rødt nivå fram til 30. november.

Det betyr at rulleringsplanene med oppmøte gjelder fram til og med 30. november. Se lenger ned i saken.

Skolen er ikke stengt og vi legger opp til opplæring på skolen etter følgende plan. Oppmøteplan for elever på yrkesfag og voksenopplæring. (PDF, 99 kB) Der det står kryss betyr det at elevene skal være på skolen. Timeplanen følges, og dere kopler dere opp på teams for hver time når den starter. Lærer gir informasjon om hva som skal skje i timen.

For ST blir det slik at 3. klasse møter på skolen på mandag, Vg2 på tirsdag, Vg1 på onsdag osv. Dette gjelder for følgende klasser: Påbygg, IB, ST, ID og KDA. Oppmøteplan for ST-klassene. (PDF, 82 kB)

Elever med en vanskelig hjemmesituasjon eller elever som ikke har internett hjemme kan få være på skolen. I så fall kontakter de rådgiver.

Vi vil også stenge spisedelen i kantina fra og med mandag. Vi oppfordrer elevene til å spise på klasserommene slik at man i minst mulig grad er sammen med mange ulike elever. Vi blir oppfordret til å ha kontakt med så få personer som mulig.

Vi ber også om at det holdes avstand så godt som det er mulig og at alle spriter hendene når de kommer inn i skolebygningen og i forbindelse med måltider.

Koronavirus - Viken fylkeskommune.